Leverandører
Sg armaturen

SG Armaturen har spesialisert seg på armatur til hjem- og prosjektmarkedet.

Design, høy kvalitet og rimelige priser er nøkkelord for SG. Filosofien med SG produktenes design og funksjonalitet, er å gi deg som kunde muligheten til å lage attraktive og miljøvennlige effekter gjennom bruk av riktige belysningsprodukter. SG tilbyr også et bra utvalg i armaturer med energibesparende lyskilder, da ENØK er et viktig tema i dagens marked. Her finner du alt fra vandalsikre IP65 armaturer til stilrene armaturer til bolig.

Unilamp
SG Bell
SG Facet

Unilamp Norden AS er et nytt friskt pust i det profesjonelle elektro- og belysningsmarkedet.

I løpet av kort tid har selskapet etablert seg og satt sine spor med nyskapende og moderne teknologi.

Unilamp Norden AS er et ungt selskap med medarbeidere som har meget lang erfaring og sterk kompetanse fra noen av de største aktørene i den norske belysningsbransjen. En slank organisasjon med korte beslutningsveier og raske prosesser for produktutvikling sikrer produkter i toppklasse til konkurransedyktige priser.

Glen Dimplex Nordic AS er et heleid datterselskap av Irske Glen Dimplex Group med hovedkontor i Dublin. Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort.

Unilamp Kony
Unilamp Kon

DEVI sørger for et komfortabelt bomiljø – elektriske varmeløsninger med høy kvalitet og langvarig virkning. Vi støtter våre kunder ved å gi markedets beste garantier – DEVIwarranty™ dekker ikke bare utskifting av kabler eller matter, men også kostnaden til installasjon og gulvmaterialer – i opp til 20 år!